Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Garagedeuren

De betrouwbare en plaatsbesparende roldeur

Roldeuren moeten heel wat verwachtingen inlossen, want bij de keuze van een roldeur worden geen compromissen gesloten. Niet over design of over functionaliteit en al helemaal niet over veiligheid. Een rolpoort, een overheadpoort of een rolhek, de keuze voor een roldeur hangt af van uw individuele behoeften en de inbouwsituatie. We vertellen u waarop u moet letten.

Klik op onderstaande link voor onze uitgebreide roldeuren folder.

Partnerbroschüre_heroal_Rolltor_00_00

TÜV-geteste inbraakbeveiling

Ook het aantal inbraken in garages neemt toe, want die komen vaak direct op de leefruimte uit. De deur wordt daarbij simpelweg uit zijn geleidingsrails getild. heroal staat voor verhoogde inbraakbeveiliging, TÜV-getest. Een grote materiaalsterkte, buigvastheid en extreem stabiele geleidingsrails garanderen een surplus aan veiligheid.

Een rolpoort naar wens

heroal roldeur zijn geschikt voor nagenoeg elke inbouwsituatie. Zo kunnen ook grote openingen in de gevel met gevoel voor design en plaatsbesparend afgesloten worden. U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet en oppervlaktestructuren en u kunt de roldeur combineren met passende raam-, rooster- en ventilatieprofielen.

Gebruiksvriendelijk en veilig

Met een stabiele aluminium roldeur van heroal hoeft u zich uw hele leven lang geen zorgen meer te maken. Elementen voor de bediening en voor uw comfort kunnen ook jaren later nog gemonteerd worden. Ook ongevallenbescherming is een standaard bij heroal. Zo is er de automatische hindernisherkenning, zijn er remmen die voorkomen dat de poort naar boven schiet of naar beneden valt en is er een noodontgrendeling.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.